Att planera och boka underhållning till företagsevent

Att planera och boka underhållning till företagsevent är inte det lättaste. Alla har olika smaker och det är svårt att hitta något som alla gillar.

Oftast arbetar vi i en större grupp där flera personer ska komma med input. Det är mestadels för att brainstorma och komma fram till bra idéer. Men ibland så tycker jag att det gör saker svårare. Man skulle vilja vara envåldshärskare och bestämma själv ibland, mest för att det är enklare. Jag tänker på det gamla ordspråket desto fler kockar desto sämre soppa.

Några ville satsa på musik, typ ett coverband. Vilket jag visserligen tycker är ganska bra, men inte om det enbart är det. Det behövs även något mer, exempelvis stand-up comedy eller liknande, eller en magiker.

Det finns många grymma stand-up komiker. Fredrik Andersson, Jonathan Unge, Magnus Betnér exempelvis. De är grymma, det är inte lika vanligt med bra magiker.

Vi hade en trollkarl i Stockholm en gång på ett företagsevent, han var grym. Det var eld, pyroteknik, en massa skratt och helt otroliga saker han gjorde. Han läste flera i publikens tankar, som en öppen bok.

Det tyckte alla var grymt och fantastiskt. Tror aldrig vi fått så bra respons någon gång.

En annan gång hade vi en fantastisk komiker, jag minns inte hans namn men vi garvade så vi vek oss dubbelt. Han var nästan lika bra som Dave Chapelle haha. Det är ingen liten bedrift kan jag lova.

Jag älskar Dave Chappelle, har ni inte sett det här klippet med han så ska ni kolla på det. Helt otroligt roligt. Det är en av hans tidiga tv-specialer. Killin them softly, lätt värt att titta på hela.

Luta dig tillbaka och njut av fantastisk underhållning, verkligen världsklass.