Lunch

VECKA 8 (11:00 – 14:30)

Måndag

Stekt noisette, bearnaisesås, klyftpotatis & broccoli

Kummelryggfilé, serveras med örtsås, potatisstomp samt rödbeta

Tisdag

Hjortfärsbiffar, kantarellsås, rostad potatis & brysselkål

Stekt flundrafilé serveras med danskremouladesås, kokt potatis & citron

Onsdag

Ajvarfylld kycklingfilé, rosépepparsky, råstekt potatis & broccoli

Kokt torskfilé serveras med ägg-&persiljesås,kokt potatis samt riven pepparrot

Torsdag

Champinjongratinerad fläskfilé, potatispuré & rostad paprika

Halstrad lax serveras med romröra, örtstomp samt citron & dill

l

Fredag

Helstekt biff, grönpepparsås, potatisgratäng samt gröna ärtor

Wobblers fiskgratäng med smak utav västerbottenost serveras med potatispuré

Veckans vegetariska

Svamp risotto, hyvlad parmesan & färsk spenat

Veckans sallad
Caesarsallad med kyckling, krutonger , parmesanost och rödlök

Dagens lunch 95:- inkl. dryck, sallad & kaffe